Omgeving

 Schaijk 

Amerikanen staan er om bekend trots te zijn op hun eigen land. En dan gaat het niet om de trots op het pensioenstelsel, de politiek, het belastingstelsel of op zichzelf, maar op de vrijheid die ze hebben. En dat gevoel hebben we geprobeerd naar ons plekje in Schaijk te brengen. En dat is gelukt vinden wij!

 

Zodra je de grote roestige poort opent zie je daar de Airstream staan.  Met zijn karakteristieke ronde vorm en blanke aluminium looks is het een lust voor het oog. Een Sovereign Land Yard uit 1979. De glanzende laag is door de jaren heen wat dof geworden,  de nodige gebruikerssporen zijn aanwezig. Door zijn lange staat van dienst is het een trailer met karakter geworden. Zijn roerige levensloop is haast tastbaar. Maar oh... wat is ie mooi!

 

Binnen is de Airstream volledig opnieuw ingericht. Wij houden van gezelligheid, warmte en natuurlijke materialen. Caravan klinkt te eenvoudig voor het gezellige tiny house wat we ervan gemaakt hebben. Van alle gemakken voorzien.


Schaijk ligt in de gemeente Landerd, tegen OERgebied de Maashorst in Noord-Brabant. De Airstream staat op een beschutte plek aan de doorgaande weg van Schaijk. Niet zichtbaar vanaf de toch redelijk drukke hoofdstraat. Het centrum ligt op slechts 400 meter en een gezellig eetcafe ligt op 200m. Wij hebben voldoende parkeerplaatsen, indien gewenst overdekt. Naast de Airstream hebben we een beschut zitje gemaakt waar je ook buiten kunt genieten van deze heerlijke plek.

 Omgeving 

Slechts 20 minuten zuidwaarts van Schaijk ligt het gezellige dorp Uden, daarna volgt Eindhoven. Naar het noorden ligt Nijmegen. En richting het westen liggen Oss en vervolgens 's-Hertogenbosch. Nijmegen is de oudste stad van Nederland en heeft o.a. de jaarlijkse vierdaagse met een week lang feesten in de hele regio. Eindhoven staat bekend om zijn innovatieve karakter en creativiteit op het gebied van design en technologie. En 's-Hertogenbosch is bekend om zijn eeuwenoude monumenten en prachtige musea.

Wat dichterbij liggen de vestingsteden Grave, Ravenstein en Megen. Prachtige oude woningen, winkeltjes en bijzondere verhalen. Een stadswandeling is een heuse aanrader.


Voor de natuurliefhebbers: verken natuurgebied de Maashorst met zijn Taurossen, Exmoor pony's en Wisenten. Breng een bezoek aan Keent wat vroeger bij Gelderland hoorde waar je kunt wandelen en fietsen over de dijk! Neem bij Ravenstein de fietspont naar Niftrik. Bij de Airstream hebben we een overdekte fietsenstalling met stroompunten. Hier staan ook 2 vouwfietsen waarvan gratis gebruik mag worden gemaakt.


Kom je op de motor dan hebben we prachtige routes beschikbaar, waaronder de Zevenheuvelenweg bij Groesbeek, de dijkenroute of een rondje Duitsland.


Maar ook in ons eigen Schaijk is er regelmatig iets te doen. Met 80 carnavalsclubs heeft Schaijk een rijk verenigingsleven. Er wordt veel georganiseerd en Schaijk kent een hoge mate van Brabantse gezelligheid.


We hebben alle informatie en tips in de Airstream klaargelegd. Je hoeft je bij ons geen seconde te vervelen!